Lihtne valgurikas suupiste!
Pane valmis:
• 600g veise-, sea- või lambahakklika (või 50/50 veise-seahakkliha)
• 150g päris fetajuustu
• 2 küüslauguküünt
• 2 keskmist muna
• musta pipart ja oreganot
(et pallid oleks kreeta hõnguga, kasuta maitseainet "Kreeta marinaad")
• ekstra neitsioliiviõli
⠀
Sega kõik omavahel kokku.
NB! Ära soola lisa kuna feta on väga soolane!*
⠀
Purusta fetajuustu korralikult, et tükid ei oleks suured.
⠀
Prae pallid ekstra neitsioliiviõlis. Mina kasutasin Charisma´t.
⠀
Serveerida võib näiteks Tzatziki kastmega.
⠀
* Fetajuust on maailma üks kõige soolasemaid juustusid. See sisaldab 70% lambapiima, 30% kitsepiima ning juustukultuuri. Vaata, et pakendil oleks kirjas "Toodetud Kreekas", sest mujal päris fetat ei toodeta.
• 600g veise-, sea- või lambahakklika (või 50/50 veise-seahakkliha)
• 150g päris fetajuustu
• 2 küüslauguküünt
• 2 keskmist muna
• musta pipart ja oreganot
(et pallid oleks kreeta hõnguga, kasuta maitseainet "Kreeta marinaad")
• ekstra neitsioliiviõli
⠀
Sega kõik omavahel kokku.
NB! Ära soola lisa kuna feta on väga soolane!*
⠀
Purusta fetajuustu korralikult, et tükid ei oleks suured.
⠀
Prae pallid ekstra neitsioliiviõlis. Mina kasutasin Charisma´t.
⠀
Serveerida võib näiteks Tzatziki kastmega.
⠀
* Fetajuust on maailma üks kõige soolasemaid juustusid. See sisaldab 70% lambapiima, 30% kitsepiima ning juustukultuuri. Vaata, et pakendil oleks kirjas "Toodetud Kreekas", sest mujal päris fetat ei toodeta.
Kommentaarid