Lillkapsakotletid kreeta hõnguga

kreeta lillkapsakotletid
Kuna lubasin hooajavälisel perioodil rohkem retsepte jagada, teen seda rõõmuga. Enamik neist tuleb ikka kreeka / kreeta hõnguga.
Siin on aga tervislik suupiste (või kellegi jaoks isegi pearoog), mida teha on kiire ja lihtne.

Koostis:
• lillkapsas
• sibul
• munad
• sool
• pipar
• lemmik maitseained
• soovi järgi till
• ekstra neitsioliiviõli

Riivi toores lillkapsas või kasuta peenestamiseks köögikombaini (mina riivisin). Lisa tükeldatud sibul (saab ka riivida, aga siis on mass vedel ja tuleb nõrutada), 2-3 muna (vaata konsistentsi järgi), sool, pipar, maitseained, till. Sega korralikult läbi ja prae ekstra neitsioliiviõlis (praadimiseks kasutan Charisma oliiviõli). Mina hautasin natuke, et kotletid seest küpsed oleks, aga kui need on õhukesed, pole hautada vaja.

Teinekord panen soola asemel feta juustu. Usun, et tulevad head.

Serveerida võib hapukoore või kreeka jogurtiga. Head isu!

Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Baklazaani dipikaste - Üllatav Kreeta
Kreeka baklažaani dipikaste

Järgmine

Lihapallid fetajuustuga
Lihapallid fetajuustuga

Jaga seda artiklit