Kui Kreeka autoriteetse ajakirja "Gastronomos" tippkokad said Vassilakis Estate oliiviõlist teada, olid nad väga üllatunud selle maitse ja kvaliteedi üle.
Kreeka on suur ja oliiviõlitootjaid on kümneid tuhandeid. On iseenesestmõistetav, et kokanduseksperte üllatada on kas väga raske või võimatu.
Kuid see oliiviõli vallutas südamed mitte ainult Kreekas, vaid Terra
Olivo oliiviõlide võistlusel, kus oli esindatud 21 riigi oliiviõlide 489
näidist. Vassilakis Estate oliiviõli pälvis Prestige Gold auhinna.
Maitse: väga aromaatne, järelmaitses kergelt terav. Filtreerimata, settinud oliiviõli vaoshoitud maitsega, intelligentse mõrudusega. Lõpus annab unustamatu kreemja maitse.
Terve oliivisalu ühes
pudelis!
Koos päikese energiaga, mis on tuhandete aastate jooksul oliivipuid
hellitanud ja neile jõudu andnud. Sügav, intensiivne maitse ja imeline aroom
tänu varajaste, roheliste oliivide eripärale. Tõeline leid gurmaanidele ja tervisliku
eluviisi fännidele kuna selles oliiviõlis on rohkelt polüfenoole.
Vassilakis Estate - tootja kõige eksklusiivsem, superior kvaliteediga rafineerimata oliiviõli, mida valmistatakse
varajastest (rohelistest) oliividest, piiratud koguses.
Sobib salatitesse, suupistesse ja kõikidesse toorroogadesse.
Seda sõna otseses mõttes kuldaväärt oliiviõli hindavad kõrgelt mitte ainult kreeka gurmaanid ja tippkokad, vaid ka tänulikud kliendid 26 riigis.
Neli pudelit, neli õli, neli aastaaega, piisavalt erinevad ja parajalt sarnased, et kogeda äratundmisrõõmu.
SUVI - VASSILAKIS ESTATE
Siin kohal meenuvad Viivi Luige read: “Ja lõhnab angervaks ja tulilill ja ohakas. On hilissuvi, on hilissuvi. Ja pihlapuus on marjakobar ja männikus on kanarbik. Ja seda suve ei tule enam, ei tule enam seda suve.”
Tummine, küps, täidlane, mesine, kreemjas ja väga aromaatne! Võib öelda, et Ve lõhnab niidetud rohu, mandlite või tomatite järele ning järelmaitse on veidi mõrkjas ja vürtsikas. Just tänu sellele, et selles oliiviõlis on rohkelt polüfenoole. Ve viib aega, mil ööd on soojad ja sumedad, kuulda võib ritsikate sirinat ja inimeste tegemistes on rauget rahu. Ehk siis kevade ja esimeste soojade ilmade, tahan kõike näha ja kõike teha, tuhin on vaibunud.
Käes on aeg, kus saab nautida tehtud töö vilju – noppida põske ja talvevarudeks aeda külvatut, käia metsas seenel-marjul, nautida hoole ja armastusega istutatud-kastetud-väetatud lillede õisi ja suviseid lõhnu. Selle oliiviõliga valmivadki parimad road suvistest viljadest. Köögiviljasõprade kuldaeg on märksõna!