Kaua oodatud kaunikesed

Vassilakis oliiviõlid on Eestis!
Lõpuks on Eestisse jõudnud minu lemmiktootja Vassilakis esimese külmpressi oliiviõlid! Üle 3,700km läbinud vedel kuld Kreetalt on eriline, kuna viimase 22 aasta jooksul on selle talve saagil rekordiliselt madal happesus! Loe lähemalt
Kõik need 12 aastat, mis olen Kreetal veetnud, olen maitsnud erilisi oliiviõlisid, aga olen alati tagasi tulnud just Vassilakis oliiviõlide juurde. Tundub, et see on armastus esimesest silmapilgust.

Üle 155 aasta oliiviõlide tegemise traditsioonidega Vassilakis pere on mind võlunud mitte vaid toodete, vaid ka armastusega looduse vastu ja lugupidava suhtumisega keskkonnasäästlikkusse. Eriti märkimisväärne on see, et nad on suutnud traditsioone jätkata ja pakkuda maailmale tükikest Kreeta päikest ja rõõmu autentsetest maitsetest. Paljud, kes Kreetal käinud, teavad, et Vassilakis on saare esimene tootja, mis viis läbi tutvustustuuri ja oliiviõlide maitsmist.

Olgu teie roogades rohkem päikest ja unustamatuid maitseid, mis viivad kasvõi hetkeks lemmiksaarele. Mina aga jätkan Kreetast jutustamast, ja kes teab, äkki kohtume teiega sel aastal Zeusi sünnimaal ;) 

Innukat maitsmist ja head tervist!

Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Kalo Mina Üllatav Kreeta
Kalo mina!

Järgmine

Me kõik oskame kreeka keelt

Jaga seda artiklit