Tzatziki kastmest teavad kõik, aga on neid, kes pole seda veel ise teinud. Loe edasi
Segada kokku:
Batzina pitaga läheb rohkem aega, aga tulemus on seda väärt.
Läheb vaja:
Koorime kõrvitsapüreed lusikaga ja pigistame välja üleliigset vett. Lisame munad, oliiviõli, oreganot ja segame kokku. Seejärel jahu ja piim, lõpus pool fetast. Kanname taigna küpsetusplaadile, paneme peale ülejäänud feta juustu ja puistame oliiviõli.
⠀
Küpsetame 180C juures pool tundi ahju alumisel ja pool tundi ülemisel siinil.
⠀
Head isu!
- riivitud kurk (üleliigse vedelikuta)
- kreeka jogurt
- küüslauk
- oliiviõli
- sool, pipar.
- soovi korral võib tilli lisada.
Batzina pitaga läheb rohkem aega, aga tulemus on seda väärt.
Läheb vaja:
- Kõrvits 1kg
- 2 muna
- 100ml oliiviõli
- 350g jahu
- 350ml piima
- 500g feta juustu
- soola, pipart
- soovi korral oreganot
Koorime kõrvitsapüreed lusikaga ja pigistame välja üleliigset vett. Lisame munad, oliiviõli, oreganot ja segame kokku. Seejärel jahu ja piim, lõpus pool fetast. Kanname taigna küpsetusplaadile, paneme peale ülejäänud feta juustu ja puistame oliiviõli.
⠀
Küpsetame 180C juures pool tundi ahju alumisel ja pool tundi ülemisel siinil.
⠀
Head isu!
Комментарии